Maaliskuusta lokakuuhun olemme avoinna torstaista maanantaihin klo 10:00-18:00 (tiistai ja keskiviikko suljettu) Marraskuusta helmikuuhun olemme avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-15:00. Suljettu: Joulukuu ja tammikuu - mutta toteutamme kierroksia. Voit vapaasti tehdä varauksen pyöräretkelle.

Käytössämme on yli 150 polkupyörää, joten älä ole huolissasi ryhmäsi koosta! Jos kuitenkin haluat vuokrata polkupyöriä suurelle ryhmälle, on suositeltavaa tehdä varaus etukäteen saatavuuden varmistamiseksi.

Saatavilla on pystysuoria kaupunkipyöriä, joissa on käsi- ja takapoljinjarrut ja kahdeksan vaihdetta. Saatavilla myös sähköpyörät. Kokemuksemme on opettanut meille, että nämä ovat mukavimmat polkupyörät kaupungissa ajamiseen. Katso polkupyörämme polkupyörävuokrauksen verkkosivulta.

Kyllä, meillä on erityiset lasten polkupyörän istuimet, jotka on suunniteltu enintään 22 kilon painoisille lapsille (enintään 6-vuotiaille). Saatavilla on myös erityisiä polkupyöriä 7/8-vuotiaille lapsille. Vähintään 14-vuotiaat nuoret voivat käyttää aikuisten polkupyöriä aina vanhemman tai huoltajan seurassa.

Tarjoamme korkealaatuisia lukkoja. Jos kuitenkin aiot pitää pyörää yön yli, suosittelemme pysäköimään sen hotellin/asunnon sisälle.

Kyllä, tarjoamme ja suosittelemme kypäriä turvallisuussyistä, vaikka ne eivät olekaan pakollisia. Meillä on kypärät sekä aikuisille että lapsille.

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Calle de los Jardines 12, joka on kolmen minuutin kävelymatkan päässä Puerta Del Solista, Madridin keskustasta. Calle de los Jardines 12 28013 Madrid Metro: "Sol" (linjat 1, 2 & 3) & "Sevilla" (linja 2) Metroasemat "Gran Via" - myös lähellä myymäläämme, on parhaillaan rakenteilla. Google Maps

Voimme sanoa, että Madrid on pyöräilijäystävällinen kaupunki. Pyöräilyinfrastruktuuri on hyvä ja kasvaa kuukausi kuukaudelta, kansalaisten ajattelutapa on muuttunut 90-luvun jälkeen, ja tätä terveellistä, hauskaa ja kestävää liikennevälinettä tuetaan nyt suuresti. "...Madridin kaupunki on viime vuosina lisännyt pyöräteiden verkostoaan. Vuonna 2016 pyöräteitä oli 195 kilometriä. Kaupunginvaltuusto on suunnitellut rakentavansa 400 km lisää vuoteen 2024 mennessä...". (Wikipedia)