Kyllä, meillä on erityisiä lasten polkupyörän kantorepun istuimia, jotka on suunniteltu enintään 22 kilogramman (3,5 kiven) painoisille lapsille. Saatavilla on myös erityisiä polkupyöriä 7/8-vuotiaille lapsille. Vähintään 14-vuotiaat nuoret voivat käyttää aikuisten polkupyöriä aina vanhemman tai huoltajan seurassa. Jos aiot kuitenkin osallistua lasten kanssa, ota huomioon retken kesto (vähintään 3 tuntia). Kierrosta ei ole mahdollista keskeyttää ennen sen päättymistä.

Kaupassa on mahdollista käydä vessassa ennen retken alkua, ja kun pysähdymme juomalle, on toinen tilaisuus käydä vessassa.

Päivittäinen pyöräretkemme on englanninkielinen. Green Madrid Tour , Real Madrid Tour , Culinary Tour , Highlights Tour, Walking Tapas Tour ovat saatavilla englanniksi, saksaksi, hollanniksi, ranskaksi ja espanjaksi Gymkhana voi olla englanniksi, ranskaksi tai espanjaksi Full Madrid - Mosaic Tour on saatavilla englanniksi, hollanniksi, ranskaksi ja espanjaksi.

Sinun ei tarvitse tuoda mukanasi mitään erityistä, mutta suosittelemme, että otat mukaan kamerasi ja pukeudut mukavasti. Kesäaikaan hattu ja aurinkosuoja ovat erittäin suositeltavia.

Kyllä, pyörät ovat vuokrattavissa kierroksen jälkeen, ja pyöräretkillemme osallistuneille on tarjolla hieman alennettu hinta.

Kaikilla pyöräretkillämme on kiinteä reitti, joten ei ole mahdollista osallistua vain osaan retkestä. Jos haluat pidemmän tai lyhyemmän kierroksen, tiedustele mahdollisuuksia varata räätälöity yksityinen kierros sähköpostitse madrid@trixi.com tai puhelimitse (+34) 91 523 15 47.

Päivittäinen englanninkielinen kierroksemme alkaa klo 11AM, muiden kierrosten alkamisajankohdan näet varausvahvistuksesta.

Päivittäinen englanninkielinen pyöräretki Sisältää polkupyörän, matkanjohtajan Tapas-pyöräretki Matkanjohtaja ja 2 tapas-taukoa (tapas + juoma) Tapas-kävelykierros Matkanjohtaja ja 5 tapas-taukoa (tapas + juoma) Real Madrid -kierros Sisältää polkupyörän, lukon ja matkanjohtajan, vesipullon. Huomaa, että sisäänpääsy stadionille ei sisälly Madrid Green Tour Sisältää polkupyörän, matkanjohtajan, vesipullon Full Madrid - Mosaic Tour Sisältää polkupyörän, matkanjohtajan, vesipullon, 2 taukoa tapaksilla Madrid Highlights Tour Sisältää polkupyörän, matkanjohtajan, vesipullon Gymkhana en Parque de