Kävelykierros (Tapas optional)

Joka päivä klo 18

Jos sinulle on mukavampi tutustua kaupunkiin kävellen kuin pyörällä, tämä kävelykierros sopii sinulle. Kävelykierros kestää noin 2-3 tuntia, jonka aikana asiantunteva ja ystävällinen oppaasi esittelee sinulle joitakin Madridin keskustan tärkeimmistä nähtävyyksistä. Kävelemme rentoa vauhtia, mutta ota mukaan mukavat jalkineet!
This walking tour can be booked in several languages.

Näet muun muassa Puerta del Solin, Plaza Mayorin, kuninkaallisen palatsin, monia ihania aukioita ja mutkittelevia katuja sekä perinteisiä markkinoita, vuosisatoja vanhoja perheyrityksiä ja joitakin kaupungin siisteimpiä kaupunginosia.

Valinnainen: Tapas
Jos haluat maistaa tyypillistä espanjalaista ruokaa, voit varata tämän retken, jossa voit myös maistella herkullisia tapaksia. Tapakset ovat perinteisesti pieniä suolaisia ruokia, välipaloja tai alkupaloja, jotka ovat erittäin suosittuja espanjalaisessa keittiössä. Ne voivat olla leipää ja lihaa tai valikoima ruokia, jotka vaihtelevat jamónista (suolakinkusta), täytetyistä simpukoista ja paistetusta kalmarista oliiveihin, sieniin ja muihin vihanneksiin. Mikä parasta, tapakset ovat loistava tapa kokeilla jotain uutta. Jos haluat (tämä vaihtoehto on käytettävissä, kun olet "varaa nyt" -osiossa), kierros on noin puoli tuntia pidempi.

Anna meidän yllättää sinut ja päästä maistamaan todellista Espanjaa!

Tällä kävelykierroksella näet Madridin keskustan tärkeimmät kohteet:

 • Puerta del Sol
 • San Ginésin suklaapuoti
 • Kuninkaallinen palatsi
 • Keskiaikainen Madrid
 • Plaza Mayor
 • Kansanedustajien kongressi
 • ...ja paljon, paljon muuta 🙂 ...

Covid 100% palautustakuu: Jos et pysty osallistumaan matkallesi hallituksen asettamien rajoitusten vuoksi, jotka estävät sinua pääsemästä vapaasti Madridiin, hyvitämme sinulle matkan hinnan kokonaisuudessaan.

Varaa nyt

Lisätietoja

Kiertueen nimi"Kävelykierros"
ToimintaKävelykierros
Ihanteellinenperheet, ystävät ja työtoverit, yritykset ja yhteisöt, koulut ja opiskelijat.
Arvioi7+ henkilöä = 17,50 € kukin, enintään 6 henkilöä = 120 €.
Kielienglanti, espanja, ranska, saksa, hollanti
Varattavissa alkaen7 osallistujaa
Lähtöaika18:00 h
VaikeusasteLeisurely
Kesto2 ½ tuntia, (3 tuntia - valinnaisten tapasten kanssa)
Etäisyys4,5 km (2,8 mailia)
LähtöMyymälämme osoitteessa Calle de los Jardines, 12 - 28013 Madrid (Espanja), Palaa alkuperäiseen lähtöpaikkaan.
MukanaMatkaopas, julkinen vastuuvakuutus
HuomautusOn suositeltavaa saapua lähtöpaikalle 15 minuuttia etukäteen.
AlennuksetOta meihin yhteyttä saadaksesi erikoishintoja yrityksille, ryhmille, kouluille, kesäleireille, yliopistoille, OTA:lle, MICE:lle, FIT:lle, jne.
PalautusVaraa luottavaisin mielin - 100% Covid palautustakuu

Kävelykierros (Tapakset valinnainen)

Joka päivä klo 18

Walking Tour (Tapas optional)Jos haluat mieluummin kiinteää maata jalkojesi alla kuin pyöräilyä, kävelykierroksemme on oikea tapa tutustua Madridin mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin.

Kierros alkaa liikkeestämme, joka sijaitsee Madridin sydämessä. Matka kestää noin 2-3 tuntia, ja kävelemme rennolla tahdilla - suosittelemme kuitenkin, että otat mukaan järkevät kengät ja seikkailumieltä!
This walking tour can be booked in several languages.

Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on yksi Madridin tunnetuimmista paikoista, Puerta del Sol (Aurinkoportti, ihana nimi), joka on aivan liikkeemme kulman takana. Puerta del Sol ei ole vain ystävien ja muusikoiden kohtaamispaikka ja paikka, jonne mielenosoittajat kokoontuvat puolustamaan oikeuksiaan - se tunnetaan myös kolmesta muusta asiasta:
El Oso y el Madroño (Karhu ja mansikkapuu), vuonna 1967 rakennettu 22 tonnia painava pronssipatsas, on Madridin virallinen symboli.

Casa de Correosin (postitoimisto) kellotorni ja kellot: tunnetaan kaikkialla Espanjassa siitä, että se on paikka, josta kuuluisat Puerta del Solin kellot soivat, ja jokaisen vuoden lopun loppu vuodesta 1962 lähtien - tuhannet ihmiset kokoontuvat syömään symbolisia 12 viinirypäleitä ja toivottamaan uusi vuosi tervetulleeksi.
Kilometri Nolla: Espanjan kuuden kansallisen tien etäisyyksien mittaamisen viitoitettu lähtöpiste ja Madridin numeroitujen katujen lähtöpiste - turistit lähtevät Madridista harvoin ilman valokuvaa sen kanssa!

Sieltä suuntaamme kohti Madridin kuuluisinta suklaakauppaa San Ginesia, joka on tarjonnut yhtä kaupungin suosituimmista aamiaisyhdistelmistä vuodesta 1894 lähtien - paksua kuumaa suklaata ja churroja (pitkiä taikinatikkuja, jotka on valmistettu vedestä, suolasta ja jauhoista ja paistettu öljyssä). Sen lisäksi, että niitä nautitaan aamiaiseksi tai iltapäivän herkkuna, suklaata ja churroja syödään usein myös pitkän juhlaillan jälkeen - onneksi San Gines on avoinna lähes vuorokauden ympäri!Madrid Walking Tour (Tapas optional)

Seuraava pysähdyspaikkamme on Monasterio de las Descalzas Reales (Kuninkaallisten paljasjalkaisten nunnien luostari). Tällä luostarilla on vahva historiallinen yhteys Espanjan Habsburgien sukuun kuuluviin naisiin, ja sitä pidetään läheisen San Lorenzo de El Escorialin luostarin naispuolisena vastineena, joka on yksi Espanjan kuninkaallisista kohteista.

Luostari sijaitsee vanhassa palatsissa, joka oli aikoinaan Kaarle V:n ja Portugalin Isabelin asuinpaikka. Se on myös heidän vuonna 1535 syntyneen tyttärensä Doña Juanan syntymäpaikka, joka perusti tämän paljain jaloin toimivien fransiskaaninunnien luostarin vuonna 1559. Leskeksi jääneet tai vanhanaikaiset aatelisnaiset hakeutuivat tähän luostariin ja veivät mukanaan myötäjäiset ja henkilökohtaiset tavaransa - nykyään luostarissa on kiehtova kokoelma maalauksia, seinävaatteita ja uskonnollisia kuvia.

Seuraavaksi käymme lähellä ikonista Teatro Real -teatteria (kuninkaallinen teatteri). Se on yksi Euroopan johtavista oopperataloista, ja sitä on remontoitu useita kertoja sen jälkeen, kun se perustettiin vuonna 1850. Ulkoapäin se ei ehkä näytä paljolta, mutta sisätilat yllättävät kävijät tyylikkäällä sisustuksellaan, rajattomalla ylellisyydellään ja upealla akustiikallaan. Epäilemättä se on oopperan ystävien ehdoton vierailukohde.

Seuraavaksi ylitämme Plaza de Oriente -aukion, jossa silmäämme osuu vaikuttava rakennus: Palacio Real (kuninkaallinen palatsi). Madridin kuninkaallinen palatsi, jossa asuivat aikoinaan Espanjan kuninkaat Kaarle III:sta Alfonso XIII:een, tarjoaa vierailijoille kiehtovan matkan Espanjan kuninkaalliseen historiaan. Vaikka se ei enää toimi kuninkaallisen perheen kotina, se on edelleen sen virallinen asuinpaikka.

Jos olet onnekas, pääset näkemään kahden viikon välein (keskiviikkoisin ja lauantaisin) tai kuukausittain (kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona) järjestettävän juhlallisen vartijavaihdon. Molemmat ovat varmasti näkemisen arvoisia!

Aivan kuninkaallisen palatsin vieressä on Almudenan katedraali. Tämä vaikuttava kirkko on Madridin suosituimpia nähtävyyksiä sekä uusgoottilaisen tyylinsä ja valoisan sisustuksensa vuoksi että siksi, että paikalla, jolla se seisoo, sijaitsi alun perin Madridin ensimmäinen moskeija (Mayritin vanha Aljama-moskeija) ja sen jälkeen Madridin yhdelle suojeluspyhimykselle, Santa María de la Almudenalle, omistettu kirkko.

Madrid Walking Tour (Tapas optional)Kivenheiton päässä katedraalista on San Nicolasin kirkko, joka on peräisin 1200-luvulta ja joka on ollut kansallinen muistomerkki vuodesta 1931 lähtien. Mielenkiintoista on, että siitä tuli Madridin vanhin kirkko sen jälkeen, kun keskiaikainen Almudenan katedraali purettiin vuonna 1868.

Jatkamme nyt kävelyä Madridin keskiaikaisessa osassa ja ohitamme Plaza de la Villan, joka on yksi Madridin parhaista historiallisista muistomerkeistä. Siellä on upeaa aikakauden arkkitehtuuria, ja osa rakennuksista on peräisin keskiajalta - yhdessä niistä sijaitsi Madridin kaupungintalo vuoteen 2007 asti.

Madrid on täynnä perinteisiä ja moderneja toreja, joilla paikalliset tekevät viikoittaiset ostoksensa ja tapaavat ystäviä drinkille ja syömään. Yksi vaikuttavimmista markkinoista on Mercado San Miguel, jota pidetään kaupungin "gastronomisena temppelinä". Siellä on yli 30 kojuja, joiden herkuista voi nauttia kaikissa sääolosuhteissa torin upean takorauta- ja lasirakenteen ansiosta.

Sieltä jatkamme matkaa Madridin pääaukiolle, Plaza Mayorille. Tämä viehättävä aukio sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Itävallan dynastian aikana rakennetun vanhan Habsburg-Madridin sydämessä.Madrid Walking Tour (Tapas optional)

Sen lisäksi, että paikalliset nauttivat sen laajuudesta ja kauneudesta ja ihastelevat sen historiaa ja arkkitehtuuria, he tulevat usein tänne nauttimaan juomia ja syömään aukiota ympäröivissä monissa ravintoloissa ja kahviloissa ja katselemaan maailman menoa.

Ennen kuin kävelemme takaisin kauppaan, matkalla on vielä muutama nähtävyys! Kuten huomaat, Madrid on täynnä ihastuttavia aukioita - seuraavaksi käymme Plaza de Jacinto Benavente -aukiolla, joka perustettiin vuonna 1926 näytelmäkirjailija ja Nobel-palkinnon voittajan Jacinto Benavente y Martínezin muistoksi.

"En ole koskaan ollut kaupungissa, jossa olisi vähemmän syytä mennä nukkumaan ja... jos menisin nukkumaan, nukkumaan" (Ernest Hemingway)

Toinen Madridin suosituimmista aukioista on ruoan, yöelämän ja kulttuurin keskus. Plaza de Santa Ana, joka rakennettiin vuonna 1810 tuomaan avointa tilaa Barrio de Las Letrasin ahtaalle asuinalueelle, on yksi Madridin suosituimmista ja vilkkaimmista aukioista. Jopa kuuluisa kirjailija Ernest Hemingway kävi Plaza de Santa Anaa ympäröivissä baareissa Madridissa ollessaan!

Seuraavaksi ohitamme Palacio de las Cortes Españolas -rakennuksen, jossa Espanjan edustajainkokous kokoontuu. Hauska fakta: sisäänkäyntiä reunustavat leijonat rakennettiin Espanjan ja Marokon sodan aikana kaapatuista tykeistä saadusta raudasta.

Kierroksemme loppupuolella ohitamme vaikuttavan Círculo de Bellas Artesin, joka on pienen taiteilijaryhmän vuonna 1880 perustama monialainen kulttuurikeskus. Yksi vinkki: suosittelemme nousemaan rakennuksen huipulle, josta avautuu yksi pääkaupungin parhaista panoraamanäkymistä!

Kaikkien näiden kauniiden nähtävyyksien jälkeen suuntaamme nyt takaisin myymäläämme. Toivomme, että tämä kierros jätti sinut inspiroituneeksi ja täynnä ideoita siitä, minne palata ja tutustua lisää!

Valinnainen: Tapas
Jos haluat maistaa tyypillistä espanjalaista ruokaa, voit varata tämän retken, jossa voit myös maistella herkullisia tapaksia. Tapakset ovat perinteisesti pieniä suolaisia ruokia, välipaloja tai alkupaloja, jotka ovat erittäin suosittuja espanjalaisessa keittiössä. Ne voivat olla leipää ja lihaa tai valikoima ruokia, jotka vaihtelevat jamónista (suolakinkusta), täytetyistä simpukoista ja paistetusta kalmarista oliiveihin, sieniin ja muihin vihanneksiin. Mikä parasta, tapakset ovat loistava tapa kokeilla jotain uutta. Jos haluat (tämä vaihtoehto on käytettävissä, kun olet "varaa nyt" -osiossa), kierros on noin puoli tuntia pidempi.

Anna meidän yllättää sinut ja päästä maistamaan todellista Espanjaa!

Tällä kävelykierroksella näet Madridin keskustan tärkeimmät kohteet:

 • Puerta del Sol
 • San Ginésin suklaapuoti
 • Kuninkaallinen palatsi
 • Keskiaikainen Madrid
 • Plaza Mayor
 • Kansanedustajien kongressi
 • ...ja paljon, paljon muuta 🙂 ...

Trixi.com - Pyörävuokraus ja retket - C/ de los Jardines 12, 28013 Madrid

Trixi.com - Madridin kävelykierros
Trixi.com - Madridin kävelykierros
Trixi.com - Madridin kävelykierros
Trixi.com - Madridin kävelykierros
Trixi.com - Madridin kävelykierros
" ' annettu 2 ' "
Walking_tour_360x240_72dpi_calidad_5