Yksityinen Madridin Highlights pyöräretki

Joka päivä klo 10:30 ja 16:30.

Yksityinen Highlights-pyöräretkemme on kehitetty yksityisille ystävä- ja perheryhmille, ja se on varattavissa vähintään 4 matkustajalle. Jos olet yksittäinen matkustaja, voit vapaasti varata samanlaisen "Avoin Highlights Pyöräretki“.

Ei ole parempaa tapaa tutustua Madridiin kuin pyörällä. Mielestämme paras tapa nähdä kaikki, mitä tällä kauniilla kaupungilla on tarjottavanaan, ja nauttia espanjalaisesta kulttuurista on ajaa yhdellä mukavista polkupyöristämme kapeilla ja mutkaisilla kaduilla. Siksi pyöräretkemme sopii kaikille, jotka haluavat tutustua Madridiin lyhyessä ajassa ja rauhallisesti - vauhti on hyvin rento, ja siihen sisältyy runsaasti pysähdyksiä valokuvien ottamista varten ja kokeneen paikallisen oppaan selittämää nähtävyyksiä.

Kierroksemme reitti on suunniteltu niin, että saat hyvän käsityksen kaupungin pohjapiirroksesta, ja pääset tutustumaan "pakollisiin" paikkoihin sekä piilotettuihin kulmiin, jotka ovat kaukana tyypillisistä turistipoluista. Saat oppaaltasi myös vinkkejä ja vihjeitä, jotka epäilemättä parantavat ja rikastuttavat kokemustasi Madridin vierailusta. Loppuun mennessä sinulla on paljon ideoita siitä, mihin palata ja mitä tutkia sen jälkeen!

Madridin Highlights-pyöräretkemme alkaa liikkeestämme, joka sijaitsee Madridin sydämessä, ja sen voi varata osoitteessa useita kieliä. Matka kestää noin 3 tuntia, ja ajamme pääasiassa pienten, hiljaisten katujen ja puistojen läpi.

Olitpa tullut Madridiin turistina tai liikematkalla, älä jätä käyttämättä tilaisuutta pyöräillä tässä ihastuttavassa kaupungissa. Sosiaalinen ja ulkoilmaelämä on yksi espanjalaisen kulttuurin tärkeimmistä osista, joten liity mukaan ja tutustu kaikkeen pyörällä!

Covid 100% palautustakuu: Jos et pysty osallistumaan matkallesi hallituksen asettamien rajoitusten vuoksi, jotka estävät sinua pääsemästä vapaasti Madridiin, hyvitämme sinulle matkan hinnan kokonaisuudessaan.

Tässä on lyhyt valikoima kohokohtia, joita tulemme näkemään:

 • Puerta del Sol
 • Plaza Mayor
 • Kuninkaallinen palatsi
 • Debodin temppeli
 • EL Retiro Park
 • ...ja paljon, paljon muuta

Varaa nyt

Lisätietoja

Kiertueen nimi"Highlights Tour"
ToimintaPyöräretki
Pyörän tyyppiKaupunkipyörä, valinnainen: e-Bike (sähköpolkupyörä).
IhanteellinenKaikenikäiset, 4 ja useamman osallistujan ryhmät, perheet, ystävät ja työtoverit, yritykset ja yritykset, koulut ja opiskelijat.
Arvioi35 € (min. 4 osallistujaa: 140 € - lisäosallistujat: 35 €), Vapaa 22 kg:n painoon asti lastenistuimessa (max. 6 vuotta).
Kielienglanti, espanja, ranska, saksa, hollanti
Varattavissa alkaen4 osallistujaa
Lähtöaika10:30 h & 16:00 h
VaikeusasteLeisurely
Kesto3 tuntia
Etäisyys12 km (7,5 mailia)
LähtöMyymälämme osoitteessa Calle de los Jardines, 12 - 28013 Madrid (Espanja), Palaa alkuperäiseen lähtöpaikkaan.
MukanaPyörä, Kypärä: tarjotaan, mutta valinnainen, Matkaopas, Vesipullo, Vastuuvakuutus.
HuomautusOn suositeltavaa saapua lähtöpaikalle 15 minuuttia etukäteen.
AlennuksetOta meihin yhteyttä saadaksesi erikoishintoja yrityksille, ryhmille, kouluille, kesäleireille, yliopistoille, OTA:lle, MICE:lle, FIT:lle, jne.
PalautusVaraa luottavaisin mielin - 100% Covid palautustakuu

Yksityinen Madridin kohokohtainen pyöräretki

Madridin parhaat puolet 3 tunnissa

Yksityinen Highlights-pyöräretkemme on kehitetty yksityisille ystävä- ja perheryhmille, ja se on varattavissa vähintään 4 matkustajalle. Jos olet yksittäinen matkustaja, voit vapaasti varata samanlaisen "Avoin Highlights Pyöräretki“.

Sinua opastaa kokenut paikallinen, joka esittelee sinulle paikkoja ja antaa kaikenlaista hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja vihjeitä, jotka epäilemättä parantavat ja rikastuttavat kokemustasi Madridin vierailusta.

Tässä on lyhyt valikoima kohokohtia, joita tulemme näkemään:

 • Puerta del Sol
 • Plaza Mayor
 • Kuninkaallinen palatsi
 • Debodin temppeli
 • Retiro Park
 • ...ja paljon, paljon muuta 🙂 ...

Kun pyöräilet Madridin kapeilla kaduilla, tuntuu joskus siltä kuin olisit aikamatkalla, kun ohitat upeita ja mahtavia historiallisia rakennuksia, joilla kaikilla on oma tarinansa. Reittimme on suunniteltu niin, että saat hyvän käsityksen kaupungin pohjapiirroksesta ja saat ideoita siitä, minne palata ja mitä tutkia sen jälkeen.

IMG 8372Madridin asukkaita kutsutaan madrileñoiksi - he ovat tunnettuja vieraanvaraisuudestaan ja kyvystään nauttia vapaa-ajastaan, ja he viettävät paljon aikaa baarissa syöden tapaksia, juoden viiniä, olutta tai vermuttia ja keskustellen ystävien ja perheen kanssa.

On myös turvallista sanoa, että he nauttivat öistään pitkälle pikkutunneille asti. Espanjalaisen kulttuurin sosiaalinen ulottuvuus on espanjalaisille yksi tärkeimmistä ja merkittävimmistä, epäilemättä lämpimän ilmaston ansiosta. He rakastavat viettää aikaa ulkona auringossa, puhuen ja keskustellen kaikesta mahdollisesta, mikä on heidän mielessään.

Päivittäinen pyöräretkemme alkaa liikkeestämme, joka sijaitsee Madridin sydämessä, sekä voidaan varata useilla kielillä. Matka kestää noin 3 tuntia, ja ajamme pääasiassa pienten, hiljaisten katujen ja puistojen läpi.

Ensin opastamme sinut Madridin trendikkäimmille alueille, Chuecan ja Malasañan kaupunginosiin.

Chueca on nimetty 1800-luvun säveltäjän Fréderico Chuecan mukaan. Tälle kaupunginosalle on ominaista sen kaunis arkkitehtuuri, joka noudattaa Madrid de las Austrias -tyyliä, sillä se perustettiin Itävallan Habsburg-suvun aikana. Se on moderni ja trendikäs, ja se on loistava ostos- ja ruokailualue.

Malasañassa on hieman boheemimpi tunnelma, sillä se oli 1980-luvun "La Movida de Madridin" leimaama. Malasañassa on paljon tarjottavaa - baarien, tapahtumapaikkojen ja diskojen lisäksi siellä on kaikenlaisia pieniä trendikkäitä kauppoja, joissa myydään vintage-vaatteita ja vinyylilevyjä, ja viikonloppuisin siellä on pieniä katumarkkinoita, joilla myydään kaikenlaisia kuriositeetteja.Sekä Chueca että Malasaña ovat erittäin tärkeä osa Madridin vilkasta yöelämää. Täällä viikonloppu alkaa keskiviikkona - paikalliset pitävät sinut hereillä hämärästä aamuun!Trixi.com - Madrid - Highlights-pyöräretki

El Parque Del Oesten upeat näkymät vievät henkeäsi! Tässä rauhallisessa kaupunkipuistossa (yksi monista) on Debodin egyptiläinen/roomalainen temppeli, joka oli lahja Egyptin hallitukselta sen jälkeen, kun se pelastettiin 1960-luvulla päätymästä Nasser-järven pohjalle (entinen Nubian laakso) Etelä-Egyptissä. Tämä näkymä antaa oppaalle mahdollisuuden selittää yksityiskohtia Madridin alkuperästä ja näyttää Espanjan suurimman kaupungin silkkaa kokoa.

Seuraavaksi vaikutuksen tekee mahtava kuninkaallinen palatsi, jonka rakennutti Ranskan Borbón-suvun ensimmäinen kuningas Felipe V. Täällä voit todistaa vanhan Espanjan valtakunnan rikkauksia - tämä palatsi on Euroopan suurin toimiva palatsi, jossa on huikeat 3418 huonetta! Kaunis Plaza de Oriente -aukio luotiin ranskalaisten käyttöön ottaman puutarha-arkkitehtuurin tyypilliseen tyyliin - aukiota reunustavat kuninkaallinen palatsi ja kuninkaallinen teatteri.

Tunnusomainen Plaza Mayor on ehdoton nähtävyys, ja pyöräretkemme kulkee tietysti myös sen ohi. Madridin vanha markkinakeskus on täydellinen paikka syödä herkullinen bocadillo de calamares (calamari-sandwich), kuten madrileñot tykkäävät tehdä! Markkinakeskus on peräisin 1400-luvulta, jolloin Toledo oli vielä Espanjan pääkaupunki, mutta Madridista oli silti tullut tärkeä kuninkaallisten vapaa-ajan kaupunki. Torin arkkitehtuuri on täydellinen esimerkki Habsburgien Madridista, kuten aiemmin mainitsimme. Vanha tori koki muodonmuutoksen 1600-luvun alussa Felipe III:n ansiosta, ja silloin rakennettiin aukiota ympäröivät kiltahuoneet.

Trixi.com - Madrid - Highlights-pyöräretkiEspanjassa ruokailuajat kiinnostavat aina vierailijoita - kun olet ulkomailta kotoisin ja on illallisaika, huomaat todennäköisesti saapuvasi ravintoloihin hieman liian aikaisin! Silloin on vaarana, että lankeat tyypillisiin turistiloukkuihin ja joudut maksamaan liikaa keskimääräistä huonommasta ruoasta. Oppaasi antaa sinulle paljon hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit ottaa kaiken irti ruokailuajoista kauniissa kaupungissamme!

Seuraavaksi suuntaamme El Barrio Las Letrasiin, joka on suomennettuna kirjallisuuskortteli. Tämä alue on täynnä taidegallerioita, antiikkikauppoja ja kauniita taloja. Tällä alueella asuivat 1600-luvulla (espanjalaisen kirjallisuuden kultakaudella) muun muassa Cervantes, Tirso de Molina, Lope de Vega ja Quevedo. Joillakin kaduilla kunnioitetaan näitä merkittäviä älymystön edustajia, ja heidän teoksistaan on sitaatteja maassa ja seinillä ympärilläsi. Esimerkiksi Miguel Cervantesin Don Quijote -teoksesta löytyy seuraava sitaatti: "Eräässä paikassa La Manchassa, jonka nimeä en halua muistaa, asui vähän aikaa sitten telakalla herrasmies, vanha Buckler, laiha nalkuttaja ja juokseva vinttikoira.“.

Barrio Las Letrasista suuntaamme kohti El Parque Del Buen Retiroa (Retiro-puisto).

Juuri ennen kuin saavumme Madridin suosituimpaan kaupunkipuistoon, ohitamme Neptunuksen suihkulähteen - ensimmäisen kahdesta suihkulähteestä, joilla juhlitaan jalkapallovoittoja - jonka Atlético Madrid otti käyttöön.

Seuraavaksi katseesi kiinnittyy yhteen Euroopan tärkeimmistä taidemuseoista, Prado-museoon, jota voidaan kuvailla Madridin Louvreksi! Sen kokoelmaa pidetään yhtenä Euroopan hienoimmista 1200-luvun ja 1900-luvun välisenä aikana syntyneestä taiteesta. Yksi pääkohde on Espanjan kuninkaallinen kokoelma, jossa on töitä kuninkaallisilta hovimaalareilta, kuten Francisco Goyalta ja Diego Velazquezilta, ja se ylpeilee myös sellaisilla nimillä kuin Hieronymus Bosch, El Greco, Peter Paul Rubens ja Tizian.

Retiro-puisto ei ole 1,4 neliökilometrin (350 hehtaarin) pinta-alallaan Madridin suurin puisto, mutta se on todennäköisesti kaunein ja suosituin puisto keskellä kaupunkia. Se oli aikoinaan Espanjaa hallinneiden kuninkaallisten perheiden yksityinen maaseuturetriitti, ja se sijaitsi vuosisatojen ajan Madridin kaupungin muurien ulkopuolella.Trixi.com - Madrid - Highlights-pyöräretki

1800-luvun puolivälissä siitä tuli julkinen puisto, eikä se koskaan menettänyt suosiotaan. Sekä paikallisille että vierailijoille tämä puisto on paras paikka ottaa rennosti - kauniissa puistossa on tarpeeksi paikkoja nauttia raikasta juomaa auringossa tai varjossa, ja se tarjoaa myös joitakin nähtävyyksiä, kuten Kristallipalatsin ja Kaatuneen enkelin patsaan. Retiro-puisto on myös suosittu luistelupaikka, kiitos puiston läpi kulkevien massiivisten väylien. Kuumina kesinä paikalliset madrileñolaiset etsivät varjoa ja vapaa-aikaa tästä vihreästä keitaasta. Se on rauhallinen paratiisi, eikä se kuitenkaan todellakaan ole kaukana vilkkaasta kaupungista!

Pyöräretken loppupuolella näemme vihdoin Madridin uskomattoman kaupungintalon (el Palacio de Cibeles), joka on valtava rakennus, joka rakennettiin 1900-luvun alussa sekä puhelin- että postipalveluja varten. Se on nykyään avoinna yleisölle, ja siellä on tilaa näyttelyille, ylimmästä kerroksesta on upeat näkymät yli kaupungin ja tietenkin baari, jossa voi nauttia kahvia tai jotain vahvempaa.

"La Casa de las Comunicaciones", kuten se tunnettiin, sijaitsee kuuluisan 1700-luvun Cibelesin suihkulähteen vieressä - tämä suihkulähde on toinen urheilulähde (kuten aiemmin mainittiin), jolla toinen jalkapallomaajoukkue Real Madrid juhlii voittojaan.

Cibelesin vesi on peräisin syvällä maan alla olevasta luonnollisesta vesilähteestä, ja se on syy siihen, että Espanjan hallitus päätti rakentaa Espanjan pankin (Banco de España) tälle alueelle, koska se mahdollisti holvien rakentamisen syvälle maan alle. Kriisiaikoina he pystyivät vetosillalla varustetun vallihaudan ansiosta ympäröimään holvin Cibelesin luonnollisesta vesilähteestä peräisin olevalla vedellä ja tulvimaan vallihaudan!

Ja nyt, kun olemme viettäneet muutaman tunnin Madridiin tutustuen, on aika palata takaisin kauppaan - juuri sopivasti maukkaan "menú del día" -aterian nauttimiseksi!

Trixi.com - Pyörävuokraus ja retket - C/ de los Jardines 12, 28013 Madrid

Trixi Madrid - Highlights Pyöräretki
Trixi Madrid - Highlights Pyöräretki
Trixi Madrid - Highlights Pyöräretki
Trixi Madrid - Highlights Pyöräretki
Trixi Madrid - Highlights Pyöräretki
Highlights Madridin kierros yksityinen
Highlights 1
Highlights 3
Highlights 4
Highlights 1
Trixi.com - Pyöräretket Madrid
Highlights 3