Eva Maria Rossel (myyntijohtaja) & Maria Dulas (operatiivinen johtaja)

Opiskelijakierrokset

Meillä on pitkä kokemus kiertueista opiskelijoiden kanssa eri puolilta maailmaa. Ymmärrämme heidän tarpeitaan, kiinnostuksen kohteitaan ja tahtiaan. Tiedämme, että nuorilla on erityisvaatimuksia ja että kiertueen on oltava hauska ja viihdyttävä. Pidämme myös huolen siitä, että turvallisuus on taattu.

Tarjoamme opiskelijoille erityisiä pyöräily- ja kävelykierroksia, jotka ovat enemmän tiiminrakennusta ja hauskoja, kuten Gymkhana/ralli, jossa on vihjeitä Retiro-puistossa, tai perinteisempiä kierroksia, joissa yhdistyvät Madridin kohokohdat ja puistot. Olemme joustavia suunnittelemaan jokaiselle ryhmälle erityisen kierroksen heidän koulutuksellisten tarpeidensa mukaan.

Tarjoamme koulutettuja oppaita monilla kielillä ja valinnaisia lisäpalveluita, kuten pyörien kuljetuksen retken lähtöpaikkaan, tapas- tai muistomerkkipysähdyksen tai pidemmän tauon jossakin mukavassa paikassa. Ja tietenkin kaikki tämä on saatavilla opiskelijahintaan (vähintään 10 hengelle, opettajat ilmaiseksi), mukaan lukien vesipullo, kypärä ja vastuuvakuutus.

Yritys- ja kannustinmatkat

Miksi et pääsisi ulos toimistoista/kokouspaikoista ja haukkaisi raitista ilmaa järjestämällä kaikille osallistujille pyöräily- tai kävelykierroksen Madridissa?". Tai tehkää ulkoilma-aktiviteetti, jolla edistetään ryhmän tiimityöskentelyä?

Trixi Madridissa tarjoamme kaikenlaisia pyöräily- ja kävelykierroksia Madridin Highlights:stä, Tapas-kierroksesta tai Real Madrid/Bernabeu -kierroksesta pyöräretkiin vihreillä alueilla, kuten Retiro-puistossa ja Madrid Ríossa.

Vakiomatkojemme lisäksi tarjoamme räätälöityä palvelua yritysmatkoillamme. Matkan sisältö, kesto, kieli ja matkareitti voidaan mukauttaa täysin ryhmän toiveiden mukaan. Voimme myös lisätä haluamiasi lisäpalveluita, kuten pyörien kuljetuksen lähtöpisteeseen, pysähdyksen tapaksille tai ravintolaan lounaalle tai tauon erityisessä paikassa.
Vesipullo ja vastuuvakuutus sisältyvät hintaan.

Yrityskierros Madridissa: täydellinen tapa yhdistää vapaa-aika ja liike-elämä!
Ota meihin yhteyttä saadaksesi erikoishinnat toimistoille.

Yksityiset ryhmämatkat

Yksityiset ryhmäkierroksemme ovat laajennettu versio kierroksistamme, mutta ne on järjestetty juuri sinun erityisryhmällesi.

Tarjoamme erilaisia pyöräily- ja kävelykierroksia, kuten esimerkiksi: Madridin Highlights, Tapas-kierros, Real Madrid/Bernabeu-kierros, kierros Madridin viheralueilla (Retiro, Madrid Rio) jne.

Tutustu vakiomatkatarjoukseemme tai ota yhteyttä, jos haluat räätälöidyn matkasuunnitelman. Joka tapauksessa sinulla on unohtumatonta aikaa Madridissa!

Ilmoita yhteystietosi ja kysymyksesi yhteydenottolomakkeella.
Vastaamme tiedusteluusi mahdollisimman pian.

Ryhmät & B2B

Oletko tulossa Madridiin ryhmän kanssa? Hyppää sitten pois tungosta täynnä olevien kiertoajelubussien kyydistä ja osallistu yhdelle Madridin yksityisistä ryhmäpyöräretkistämme.

Kierros on ihanteellinen koulu- tai opiskelijaryhmille, yritystapahtumille, polttareille tai perheretkille. Ota kierros oman asiantuntijaoppaan kanssa ja tutustu kaikkiin kaupungin parhaisiin osiin ja saat samalla monia muita sisäpiirin suosituksia loppuaikaasi varten Madridissa.

Trixi.com luo pyöräily- ja kävelykierrokset suunniteltu matkustajille, jotka haluavat loistavaa palvelua. Olemme kehittäneet vuodesta 1999 lähtien luovia ja innovatiivisia pyöräilyreittejä unohtamatta toiveitasi ja budjettiasi.

Tiimimme koostuu pyöräilyn ystävistä, seikkailijoista ja matkustamisesta innostuneista ihmisistä, jotka ovat valmiita antamaan itsestään parhaan mahdollisen.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita kaikkiin kohteisiin, räätälöidyistä ryhmämatkoista ja FIT-matkajärjestelyistä ensiluokkaisiin kannustimiin ja MICE-liiketoimintaan - hyödynnä ammattitaitoista monikielistä palveluamme.

Meillä on kokenut henkilökunta ja katamme kaikki mahdollisuudet kannustematkoille, erityisryhmille, tiiminrakennustoiminnalle ja opiskelijoille.

We Speak Bicycle. Ammattitaitoinen palveluhenkilökuntamme puhuu sujuvasti kaikkia pyöräretkien ja polkupyörien vuokrauksen murteita, ja olemme ylpeitä siitä, että noudatamme korkeimpia laatuvaatimuksia.

Me emme vain kuule sinua, me kuuntelemme. Autamme sinua mielellämme!

Trixi Madrid SL
Calle de los Jardines 12, 28013 Madrid
Metro: "Sol" (linjat 1, 2 ja 3) ja "Sevilla" (linja 2).

(+34) 915 231 547
(+34) 660 091 644

KYSY TÄÄLTÄ

    Syötä tämä koodi: captcha

    - Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojakäytäntö ja ehdot ja edellytykset