Verkkotunnus www.trixi.com. on Trixi Madrid S.L.:n (jäljempänä "Trixi.com", "Trixi Madrid", "Me" ja "Me") omaisuutta, jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa Calle Jardines, 12, 28013 Madrid, Espanja, ja jonka yritysverotunnus on B- 66272147.

Valitsemalla tämän verkkosivuston käytön hyväksyt, että noudatat kaikkia tällä sivulla esitettyjä verkkosivuston käyttöehtoja (jäljempänä "ehdot"). Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä verkkosivustoamme.

1. Verkkosivustolle pääsy
Trixi.comin verkkosivusto ja kaikki muut Trixi.comin sähköiset julkaisu- tai viestintämuodot (jäljempänä "verkkosivusto") ovat saatavilla kaikkialla maailmassa kaikille, joilla on pääsy Internetiin. Käyttöön sovelletaan kuitenkin seuraavissa ehdoissa yksityiskohtaisesti esitettyjä verkkosivuston käyttöehtoja sekä kaikkia tuotemerkkejä ja tekijänoikeuksia koskevia lakeja ja kaikkia muita sovellettavia lakeja ja ehtoja. Jos käytät tätä verkkosivustoa, se tarkoittaa, että hyväksyt kaikki ehdot, jotka on esitetty yksityiskohtaisesti tällä verkkosivustolla, ilman mitään rajoituksia tai poikkeuksia. Trixi.com pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa oman harkintansa mukaan. Käyttämällä Verkkosivustoa tällaisten muutosten toteuttamisen jälkeen hyväksyt, että hyväksyt kaikki ehtojen muutokset.

2. Vastuu
Verkkosivustolla esitetty materiaali tarjotaan ilman takuita tai takuita, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaupalliset takuut ja takuut, jotka liittyvät tarkkuuteen tai soveltuvuuteen tiettyyn tavoitteeseen. Mikään näissä ehdoissa ei sulje pois tai rajoita vastuuta kuolemasta tai henkilövahingosta, joka on aiheutunut huolimattomuudesta tai vilpillisestä harhaanjohtamisesta. Jollei tästä muuta johdu, Trixi.com ei ole vastuussa sopimus- tai vahingonkorvausvelvollisuuden (mukaan lukien muun muassa huolimattomuus), sopimusta edeltävien tai muiden vakuutusten (lukuun ottamatta vilpillisiä tai tuottamuksellisia vääristelyjä) perusteella tai muutoin näiden ehtojen perusteella tai niihin liittyen mistään suorista, epäsuorista tai välillisistä menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle aiheutuu verkkosivuston tai verkkosivuston, siihen linkitettyjen verkkosivustojen ja siellä julkaistujen materiaalien käytön, käyttökyvyttömyyden tai käytön tulosten yhteydessä tai jotka johtuvat toimista, jotka on tehty vastauksena verkkosivuston kautta toimitettuihin palveluihin liittyviin saatavilla oleviin tietoihin tai niiden seurauksena. Emme myöskään ole vastuussa taloudellisista menetyksistä (mukaan lukien rajoituksetta tulojen, tietojen, voittojen, sopimusten, liiketoiminnan tai ennakoitujen säästöjen menetykset), liikearvon tai maineen menetyksestä, erityisistä tai epäsuorista menetyksistä tai mistä tahansa muusta menetyksestä tai vahingosta, riippumatta siitä, aiheutuuko se vahingonkorvausvelvollisuudesta (mukaan lukien huolimattomuus), sopimusrikkomuksesta vai muusta syystä, vaikka se olisi ennakoitavissa ja aiheutuisi sinulle näiden ehtojen perusteella tai niihin liittyen.

3. Kolmannen osapuolen verkkosivustot
Trixi.com ei valvo tai kontrolloi kolmansien osapuolten verkkosivustoja, joille pääset verkkosivustomme linkkien kautta. Trixi.com ei ota vastuuta näiden verkkosivustojen sisällöstä. Linkit näille verkkosivustoille on tarkoitettu vain tiedoksi. Näiden linkkien esiintyminen ei tarkoita, että Trixi.com tukee millään tavalla kyseisten verkkosivustojen sisältöä tai ottaa vastuuta siitä tai mistään menetyksestä tai vahingosta, joka voi aiheutua niiden käytöstäsi. Jos päätät vierailla kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, jotka on linkitetty tähän verkkosivustoon, teet sen täysin omalla vastuullasi.

4. Immateriaalioikeudet
Trixi.com on kaikkien verkkosivustomme immateriaalioikeuksien, mukaan lukien kaikki tavaramerkit, ja siinä julkaistun materiaalin omistaja tai lisenssinhaltija. Nämä teokset on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja -sopimuksilla kaikkialla maailmassa. Kaikki tällaiset oikeudet pidätetään. Et saa käyttää mitään osaa verkkosivuston materiaaleista kaupallisiin tarkoituksiin ilman meiltä tai lisenssinantajiltamme hankittua lisenssiä. Jos tulostat, kopioit tai lataat minkä tahansa osan Verkkosivustosta näiden ehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää Verkkosivustoa lakkaa välittömästi, ja sinun on meidän valintamme mukaan palautettava tai tuhottava kaikki tekemäsi kopiot materiaaleista.

5. Lupa käyttää
Voit avata ja käyttää, jäljentää ja jakaa mitä tahansa verkkosivustolla saatavilla olevaa asiakirjaa edellyttäen, että: (ii) et saa käyttää kuvituksia, valokuvia, video- tai äänijaksoja tai grafiikkaa erillään oheistekstistä; (iii) et saa viitata aineistoon sen asiayhteyden ulkopuolella; (iv) tunnustat aina asemamme (ja kaikkien tunnistettujen avustajien aseman) verkkosivustolla olevan aineiston kirjoittajina säilyttämällä ja esittämällä Trixi.comin tekijänoikeudet kyseisessä aineistossa. Lisäksi hyväksyt Trixi.comin oikeuden peruuttaa milloin tahansa lupa käyttää verkkosivustolla olevaa materiaalia, minkä jälkeen pidättäydyt käyttämästä verkkosivuston sisältöä millään tavalla. Tämä lupa ei sisällä lupaa kopioida graafista materiaalia, kuvaa tai verkkosivuston ulkoasua. Olet vastuussa kaikista riskeistä, jotka liittyvät verkkosivustolla saatavilla olevien tietojen oikeellisuuteen ja asianmukaiseen käyttöön.

6. Verkkosivuston muutokset
Trixi.com pidättää oikeuden muuttaa verkkosivustoa, verkkosivustolla saatavilla olevia tietoja, ohjelmistoja, asiakirjoja, julkaisuja, hintoja ja teknisiä ehtoja, tarjottuja palveluita ja mitä tahansa muita verkkosivustolla olevia tietoja ja materiaaleja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Tarvittaessa voimme keskeyttää pääsyn verkkosivustolle tai sulkea sen toistaiseksi. Verkkosivuston aineisto voi olla milloin tahansa vanhentunutta, eikä meillä ole velvollisuutta päivittää tällaista aineistoa.

7. Verkkosivuston väärinkäyttö
Et saa käyttää verkkosivustoa väärin mihinkään näiden ehtojen mukaiseen laittomaan tai kiellettyyn tarkoitukseen. Et saa levittää viruksia, troijalaisia, tietokonematojakaan, logiikkapommeja tai muita haitallisia tai teknisesti haitallisia koodeja. Et saa yrittää saada luvatonta pääsyä Verkkosivustolle, palvelimelle, jolle Verkkosivusto on tallennettu, tai millekään Verkkosivustoon liitetylle palvelimelle, tietokoneelle, verkolle tai tietokannalle. Et saa hyökätä sivustomme kimppuun esimerkiksi palvelunestohyökkäyksen tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen avulla. Rikkomalla tätä määräystä saatat syyllistyä rikokseen. Ilmoitamme tällaisesta rikkomuksesta asianomaisille lainvalvontaviranomaisille ja teemme yhteistyötä näiden viranomaisten kanssa paljastamalla henkilöllisyytesi heille. Tällaisen rikkomuksen sattuessa oikeutesi käyttää verkkosivustoa lakkaa välittömästi. Trixi.com ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat palvelunestohyökkäyksestä (jaetusta tai jakamattomasta), viruksista tai muusta teknisesti haitallisesta aineistosta, joka voi tartuttaa tietokonelaitteita, tietokoneohjelmia, tietoja tai muuta omistusoikeudellista aineistoa verkkosivuston käytön tai verkkosivustolla julkaistun aineiston lataamisen vuoksi, tai mistään verkkosivustosta, johon on linkki.

8. Pyöränvuokraus ja retken hinta
Pyöränvuokrauksen/retken hinta määräytyy Madrid Trixin verkkosivustolla (www.trixi.com) varauksen tekohetkellä ilmoitettujen hintojen mukaan tai sen mukaan, mitä myöhemmin ilmoitetaan tarjouksessa tai varausvahvistuksessa. Hinnat ovat voimassa 30 päivää tarjouksessa tai varausvahvistuksessa mainitusta päivämäärästä.

9. Varaukset
Online-varauksesi katsotaan vahvistetuksi, kun saat varausvahvistuksen sähköpostitse Trixi Madridilta tai Paypalilta.

10. Maksu
a. Polkupyörän vuokra- ja retkihinta sekä kaikki muut vuokrasopimukseen liittyvät erääntyneet summat on maksettava ennen kuin polkupyörä(t) luovutetaan sinulle. Jos päätät vuokrata polkupyörän (polkupyörät) pidemmäksi ajaksi kuin mistä olet maksanut, ilmoita siitä meille vuokra-ajan loppuun mennessä. Tällöin sovelletaan samoja hintoja kuin verkkosivuilla on mainittu, ja maksu suoritetaan, kun palautat vuokratun polkupyörän (tai vuokratut polkupyörät).
b. Jos et jostain syystä pysty käyttämään vuokraamaasi polkupyörää tai varaamaasi matkaa, Trixi Madrid ei ole vastuussa siitä aiheutuvista kuluista tai vahingoista.
c. Jos kyseessä on 3b, olet edelleen velvollinen maksamaan koko vuokrahinnan tai matkan hinnan ja kaikki muut laskussa mainitut summat, ellet pysty osoittamaan, että pyörän käyttämättömyys tai matkalle osallistumisen estyminen johtui viasta, joka oli olemassa jo vuokra- tai matkan alkamisajankohtana.

11. Talletus
Ennen kuin saat vuokraamasi polkupyörän (tai polkupyörät), sinun on jätettävä 150 € / pyörä (300 €, jos vuokraat sähköpyörän) pantti, joka maksetaan käteisellä tai luottokortilla. Talletus palautetaan sinulle, kun palautat polkupyörän (polkupyörät) kunnossa.

12. Jakso
a. Vuokra-aika tai matka-aika on varausvahvistuksessa ilmoitettu ajanjakso.
b. Vuokra-ajan pidentäminen on mahdollista vain meidän suostumuksellamme ja edellä (1) mainittujen vuokrahintojen mukaisesti.
c. Vuokra- tai matkustuskauden alkamisen jälkeen ei ole mahdollista tehdä palautuksia. Jos palautat polkupyörän (polkupyörät) meille ennen mainitun ajanjakson päättymistä, vuokra- tai matkasopimus päättyy automaattisesti ilman, että vuokra- tai matkasopimuksen alussa suoritettua maksua muutetaan.
d. Vuokra- tai matka-ajan päätyttyä polkupyörä(t) on palautettava Trixi Madridin myymälään (C/Jardines 12), josta ne on annettu.
e. Jos polkupyörää (polkupyöriä) ei palauteta varausvahvistuksessa mainittuun palautusaikaan mennessä, veloitamme sinulta vuokraa, kunnes pyörä (pyörät) palautetaan meille. Jos palautus tapahtuu myöhässä, sovelletaan edelleen edellä (1) mainittuja hintoja. Pidätämme myös oikeuden vaatia korvausta kaikista kustannuksista ja/tai vahingoista, joita meille aiheutuu vuokraamamme polkupyörän (polkupyörien) myöhästyneestä palauttamisesta.
f. Sen estämättä, mitä edellisessä kappaleessa on sanottu, jos vuokraamamme polkupyörät palautetaan myöhässä, pidätämme oikeuden purkaa vuokrasopimuksen ilman oikeudellista väliintuloa ja vaatia välittömästi takaisin polkupyörämme (polkupyörämme) riippumatta siitä, missä se (ne) on (ovat) ja kenellä se (ne) on (ovat). Trixi Madridilla on tämä oikeus myös siinä tapauksessa, että et noudata muita tässä vuokrasopimuksessa mainittuja ehtoja.

13 Peruutusehdot
Jos matka- tai vuokrausvarauksen peruutus tapahtuu, saat takaisin 80% vuokra- tai retkimaksusta, jos peruutus tapahtuu viimeistään viikkoa ennen vuokra- tai retkikauden alkua. Jos peruutus tapahtuu viikkoa tai 48 tuntia ennen vuokra- tai retkikauden alkua, saat takaisin 50% vuokra- tai retkimaksusta. Sateen tai muun säästä johtuvan syyn sattuessa Trixi Madrid tarjoaa vaihtoehtoisen vuokra- tai retkikauden tai aktiviteetin.

14. Asianmukainen käyttö
a. Polkupyörää (polkupyöriä) saa käyttää vain sille (niille) tarkoitettuun tarkoitukseen. Sopimuksessa mainittu asiakas on vastuussa kaikkien sopimuksessa mainittujen polkupyörien ja kaikkien polkupyörää käyttävien henkilöiden asianmukaisesta käytöstä.
b. Polkupyörä(t) on palautettava meille samassa siistissä kunnossa, jossa sait sen/ne vastaanotetuksi.
c. Sinun on huolehdittava polkupyörästäsi (polkupyöristäsi) erinomaisesti, aivan kuin se (ne) olisi (olisivat) sinun omaasi. Sinun on ryhdyttävä kaikkiin varotoimiin vahingoittumisen, katoamisen tai varkauden varalta.
e. Paikallisia polkupyöräsäännöksiä on noudatettava, erityisesti myös polkupyörien pysäköintiä koskevia sääntöjä.

15. Vahingot, menetykset ja varkaudet
Otat täyden vastuun polkupyörän (polkupyörien) tai niiden osien sekä polkupyörän avainten, ketjujen ja lukkojen vahingoittumisesta tai katoamisesta sekä kaikista mahdollisista vuokratun polkupyörän (polkupyörien) käyttöön liittyvistä vahingoista. Sitoudut myös korvaamaan Trixi Madridille polkupyörän (polkupyörien) korjaus- tai vaihtokustannukset määrän, jonka me määrittelemme tavanomaisten markkinahintojen mukaisesti. Joka tapauksessa olet yksin vastuussa itsellesi, polkupyörälle ja kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Trixi Madrid ei ota vastuuta mistään henkilövahingosta tai muusta vahingosta, joka aiheutuu vuokratun polkupyörän (polkupyörien) käytöstä.

16. Ylivoimainen este
Jos Trixi Madrid ei pysty täyttämään velvoitteitaan sinua kohtaan siitä riippumattomien olosuhteiden vuoksi, velvoitteet keskeytetään ylivoimaisen esteen ajaksi. Tässä yhteydessä ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan mitä tahansa Trixi Madridin tahdosta riippumatonta olosuhdetta, joka estää osittain tai kokonaan sen velvoitteiden täyttämisen sinua kohtaan tai joka tekee kohtuullisesti mahdottomaksi kyseisten velvoitteiden täyttämisen, riippumatta siitä, oliko tällainen olosuhde ennakoitavissa. Ylivoimainen este sisältää joka tapauksessa: hätätilanteet (mukaan lukien äärimmäiset sääolosuhteet, tulipalo ja salamanisku), rajoitukset ja/tai muutetut säännöt ja määräykset hallitusten tai viranomaisten toimesta, (työ)lakko, sota, mellakka, sähkökatkos, tietokonelaitteiston ja muiden laitteiden odottamaton vikaantuminen.

17. Sovellettava laki / sovellettava laki
Näihin ehtoihin ja kaikkiin verkkosivustosta, sopimuksista ja palveluista johtuviin tai niihin liittyviin riitoihin sovelletaan Espanjan lakeja ja niitä tulkitaan Espanjan lakien mukaisesti. Näihin ehtoihin liittyvät riidat kuuluvat Espanjan tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.