Pyörä & hoito
Covid-19 / Coronavirus / SARS-CoV2

Vieraiden ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus on etusijalla.

COVID-19: Mukautimme päivittäiset liiketoimintamme nykytilanteeseen sopiviksi. Otimme käyttöön uusia käytäntöjä henkilökuntaamme ja vieraita varten, jotta COVID-19:n mahdollinen leviäminen voitaisiin minimoida. Uskomme Trixi.comissa vahvasti, että pyöräily on erinomainen vaihtoehto tyydyttää perustarpeemme raittiiseen ilmaan ja liikuntaan, erityisesti näinä haastavina aikoina. Harkitse osallistumista jollekin retkellemme ja auta samalla Trixi.comia toipumaan pandemian taloudellisista vaikutuksista.

Ottaen huomioon Covid-19:n aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen Trixi on laatinut toimintastrategian, joka perustuu seuraaviin lähtökohtiin:

 • Työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus
 • Asiakkaiden ja työntekijöiden välisen vuorovaikutuksen väheneminen.
 • Toimintaprosessien optimointi
 • Palvelumme mukauttaminen asiakkaiden tarpeisiin

Noudatamme matkailun valtiosihteeristön / Espanjan matkailun laatuinstituutin ohjeita koordinoidusti terveysministeriön kanssa & "Opas SARS-COV-2 -koronaviruksen leviämisen vähentämiseksi matkailualalla". Tämä opas sisältää matkailun eri osa-alueita koskevat huoltoa, puhdistusta ja desinfiointia, kunnossapitoa ja riskinhallintaa koskevat eritelmät. Näiden periaatteiden pohjalta on kehitetty uusia siivous-, hygienia- ja sosiaalisia etäisyyksiä edistäviä toimenpiteitä, jotta pyöräkauppamme voidaan avata luottamuksen ja turvallisuuden puitteissa. Seuraamme myös aktiivisesti Espanjan hallituksen, paikallisten virastojen ja terveysjärjestöjen julkaisemia tietoja varmistaaksemme, että noudatamme uusimpia neuvoja tarjoamiemme palveluiden osalta ja että teemme kaikkemme auttaaksemme ja suojellaksemme asiakkaitamme.

UUDET YLIMÄÄRÄISET PUHDISTUS- JA HYGIENIATOIMENPITEET

Uudet puhdistuslaitteet

Meillä on uudet puhdistus- ja desinfiointiprotokollat, mukaan lukien uudet puhdistuslaitteet ja -tuotteet, joita käytetään myymälässä, pyörissä (erityisesti ohjaustangoissa), wc:ssä ja kaikissa muissa laitteissa. Polkupyörät desinfioidaan ennen jokaista ajokertaa keskittyen ohjaustankoihin ja alueisiin, joihin vieraamme saattavat koskea. Kypärät desinfioidaan ennen ja jälkeen käytön, ja vieraat ovat tervetulleita tuomaan omat kypäränsä.

Henkilökohtaiset suojavarusteet

Kaikilla työntekijöillä on henkilökohtaiset suojavarusteet ja hygieniavälineet, ja heidät on koulutettu terveysvaatimuksiin.

Paperin ja jäteastian poistaminen.

Kaikki paperi ja paperitavarat on poistettu myymälästä. WC-jäteastiassa on kansi, pussi ja ei-manuaalinen avausjärjestelmä. Vain kertakäyttöpyyhkeitä käytetään.

Annostelulaitteet ja ennaltaehkäisypakkaus.

Käsienpesua varten on sijoitettu alkoholipitoisen liuoksen annostelulaitteita myymälän sisäänkäynnille ja sisätiloihin.

UUSI HENKILÖKOHTAINEN TILA: SOSIAALINEN ETÄISYYS

Tietoja saapumisen yhteydessä

Ennen kuin asiakkaat tulevat sisään, heille kerrotaan kaikista toteutettavista toimenpiteistä: käytä hygieniavoidetta, laita naamari ja pidä etäisyyttä. Fyysistä tervehtimistä on vältettävä, eikä laitteisiin saa koskea.

Opastejärjestelmä

Asiakkaille on asetettu opasteet, jotka kertovat, miten tilaa käytetään ja miten sosiaalista etäisyyttä tarvitaan.

Suojaava näyttö

Myymälän tiskille on asennettu suojaseinä työntekijöiden ja asiakkaiden väliin.

Kapasiteetin vähentäminen

Kapasiteetti rajoitetaan 1 asiakkaaseen myymälässä kerrallaan sosiaalisen etäisyyden ja henkilökohtaisen tilan takaamiseksi.

Sosiaalinen etäisyys pyöräily- ja kävelyretkillä

Oppaat varmistavat, että asiakkaiden väliset etäisyydet taataan matkojen aikana ja että taajamia vältetään. Halausten, kädenpuristusten ja high fivesin sijaan kannustamme rauhanmerkkeihin, namaste-kaartiin ja muihin luoviin, kosketuksettomiin tervehdyksiin.

UUSI MAKSUMENETTELY

POS käteisen sijaan

Maksut olisi suoritettava mieluiten luottokortilla, käteistä olisi vältettävä.

MATKOJEMME AIKANA

Naamarit

Kasvonsuojainten pakollinen käyttö Espanjassa: Kasvonsuojaimia on käytettävä "julkisilla kaduilla, ulkoilmatiloissa ja kaikissa suljetuissa tiloissa, jotka ovat julkisessa käytössä tai jotka ovat yleisölle avoimia ja joissa ei ole mahdollista säilyttää kahden metrin etäisyyttä". On tärkeää, että me kaikki teemme osamme kaikkien turvallisuuden takaamiseksi. Naamareita ei anneta. Kaikkien vieraiden on tuotava omat naamarinsa kiertueelle ja käytettävä niitä aina, kun he eivät pysty pitämään 2 metrin (6 jalan) turvaetäisyyttä muihin.

Desinfiointipyyhkeet

Vieraiden tulee ottaa mukaan desinfiointipyyhkeitä. Emme voi taata, että pyyhkeitä on saatavilla asiakkaiden käyttöön, ja niistä voi olla hyötyä kierroksen aikana.

Matkojemme mukauttaminen

Ryhmien koko on pienempi, ja olemme muuttaneet joitakin reittejä välttääkseen ruuhkaisia alueita. Valmistelemme yksisuuntaisia reittejä välttääksemme ryhmien risteämiset aina kun mahdollista. Vältämme myös alueita, joilla on todennäköisesti tungosta, ja pieniä tiloja, joiden kapasiteetti on rajallinen. Pyöräily- ja kävelykierroksemme sekä pysähdykset muistomerkkien selittämiseksi tehdään avoimissa ja/tai laajoissa tiloissa turvaetäisyyttä kunnioittaen.

OHJEITAMME

Pyörä & hoito

 • Toimenpiteet SARS-CoV-2:n leviämisen vähentämiseksi (Espanjan matkailun laatuinstituutti (ICTE)).
 • UNE 15565:2008 Matkailupalvelut. Matkaoppaiden koulutusta ja ammattipätevyysohjelmia koskevat vaatimukset.
 • UNE-ISO 31000:2018 Riskienhallinta. Ohjeet.
 • Teollisuus-, kauppa- ja matkailuministeriö (2020). Hyvien käytäntöjen opas kaupallisen alan toimipaikoille.
 • Teollisuus-, kauppa- ja matkailuministeriö (2020). Matkailualan toimipaikkojen ja työntekijöiden hyvien käytäntöjen opas.
 • Terveys-, kuluttaja- ja sosiaaliministeriö (2020). COVID-19:lle altistumiseen liittyvien työperäisten riskien ehkäisypalvelujen toimintamenettely.
 • Kuninkaallinen asetus 486/1997, annettu 14. huhtikuuta 1997, työterveyden ja -turvallisuuden vähimmäisvaatimuksista työpaikoilla.
 • Sosiaali- ja terveysministeriö (2009). Opas yritysten ja työpaikkojen pelastussuunnitelmien laatimiseksi. Influenssapandemia