SERTIFIKAATTI TRIPADVISOR EXCELLENCE

21 VUODEN KOKEMUS

UUSIMMAT POLKUPYÖRÄMALLIT

Pyörävuokraus & pyöräretket

Tutustu Madridin parhaisiin puoliin pyörällä

Highlights Bike Tour (yksittäiset matkustajat)

11:00 h - 3 tuntia. Min. 1 henkilö

Green Bike Tour (yksityiset ryhmät 4+)

16:00 h - 3 tuntia. Min. 4 henkilöä

Mosaic e-Bike Tour (yksityiset ryhmät 4+)

10:00 h - 6 ½ tuntia. Min. 4 henkilöä

PUHUMME POLKUPYÖRÄÄ

LÖYDÄ ERILAINEN TAPA TUTUSTUA MADRIDIIN

Trixi.com perustettiin vuonna 1999. Madridissa olimme ensimmäinen yritys, joka tarjosi päivittäisiä kierroksia sekä erikoistuneita kierroksia, kuten Tapas & Markets -kierros, Real Madrid -kierros, kierros puistoissa jne. Tarjoamme monikielisiä kierroksia yksilöille, ryhmille, opiskelijoille, kouluille ja yrityksille.

Asiakkaiden arvostelut

TUTUSTU ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUIHIN TRIPADVISORISSA.

"Erinomainen kierros ja opas"

07 tammikuu 2021

Suuri vastine rahalle. 3 tuntia helppoa pyöräilyä Madridin ympäristössä. Opas oli uskomattoman asiantunteva. Opin niin paljon Espanjan historiasta, Madridista ja yksittäisistä nähtävyyksistä. Kierroksia oli monilla kielillä. Omani oli englanninkielinen ja hän oli loistava! Rakastin El Retiro Park!

Gabriel Malave

"Erittäin suositeltava pyöräretki"

14. helmikuuta 2021

Madridin tutkiminen pyörällä oli fantastista. Oppaamme Geza oli innostunut ja viihdyttävä ja antoi samalla runsaasti tietoa kierroksen aikana tekemissämme lukuisissa pysähdyksissä. Suosittelen pyöräilyä "hop on hop off" -bussin sijaan, koska pääset kulkemaan kapeilla kujilla ja teillä, joille bussit eivät koskaan pääsisi. Tämän pyöräretken tekeminen ei vaadi liikaa urheilua - vauhti on hidas, eikä suuria mäkiä ole. Tapasin myös muita mukavia matkailijoita eri puolilta maailmaa.

Adan A

"Sisäpiirin näkemys Madridiin"

25. maaliskuuta 2021

Trixin matka on varmasti yksi parhaista muistoista Madridissa...opas oli erittäin viihdyttävä ja hyvä! Ja kaupunkiin tutustuminen pyörällä on jotain, jota suosittelen kaikille...hyvä idea!!! Kiitos!

Agustín C

trip-logo